Al voor de lancering van de Franse website werk ik bij Bax-shop als vertaler. Ik heb de groei dus helemaal meegemaakt. Op bijna alles wat er op de Franse site staat, heb ik in feite invloed gehad. Leuk om te zien! Toen ik zo’n drie jaar geleden begon bij Bax-shop waren er nog twee andere vertalers Frans en nu werken er op de hele afdeling al meer dan tien mensen. Het werk dat binnenkomt verdelen we onderling. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwe producten, nieuwsberichten, winacties en productwijzigingen vanaf de Nederlandse website. Ook heb ik een jaar helpdesk gedaan. In het begin zag ik daar wel een beetje tegenop, omdat ik geen native speaker ben en het best inspannend is om de hele dag in een andere taal te spreken. Uiteindelijk was het heel leuk en leerzaam. Door dicht bij de praktijk te hebben gestaan, snap ik nu beter waar ik mijn vertaalwerk voor doe. Er heerst overigens een leuke sfeer hier. En sinds er ook Italianen, Spanjaarden, Duitsers en Engelstaligen zijn, hoor je allerlei talen om je heen! Verder zie je de meest bijzondere maaltijden voorbijkomen tijdens de lunch…

Wil jij werken op de afdeling Category Management? Bekijk hier de vacatures.